WORD VRIJWILLIGER

Als open NGO, zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers die hoofd en handen ter beschikking willen stellen om ons werk te ondersteunen.

 

Elke dag is hier anders, dus we zijn vooral op zoek naar zelfstandige creatievelingen die van start tot finish projecten kunnen afwerken. De meeste vrijwilligers werken met kinderen en jongvolwassenen, dus ervaring met onderwijs is een meerwaarde (geen must).

We vragen dat alle vrijwilligers aan de volgende vereisten voldoen...

  • 18 jaar of ouder

  • Kennis van het Spaans (of van plan zich te verdiepen in het Spaans in onze thuisbasis León)

  • Mogelijkheid om liefst minstens twee maanden vrijwilligerswerk te doen

  • Bereid om vrijwilligerswerk te doen in het weekend (wanneer veel van onze educatieve programma's plaatsvinden)

Daarnaast zijn we specifiek op zoek naar vrijwilligers met de volgende vaardigheden:

Opvoeders/leerkrachten

Onmiddellijke Behoefte: Wij bieden extra curriculaire lessen en activiteiten aan voor de leeftijd van  5 tot 18 jaar in de gemeenschap van Tamarindo. Deze activiteiten zijn bedoeld om kinderen te betrekken bij school en om hiaten in hun onderwijs te overbruggen. We rekruteren docenten om deze activiteiten te leiden en helpen studenten het plezier van het leren te ontdekken.

 

Binnekort: we zijn ook bezig met het bouwen van een nieuw leercentrum in Tamarindo. Zodra dit project is afgewerkt, zullen we ook regelmatig dagelijkse lessen en activiteiten aanbieden tijdens de week.

Computeringenieur of IT-specialist

Onmiddellijke behoefte: we zijn bezig met het bouwen van een nieuw leercentrum in Tamarindo. Op dit moment heeft de gemeenschap amper toegang tot internet. We zijn op zoek naar een IT-specialist die ons kan helpen bij het onderzoeken van opties en het implementeren van een plan om internettoegang te krijgen voor dit deel van Nicaragua.

Videograaf of Digital Storyteller

Onmiddellijke behoefte: als kleine maar groeiende non-profitorganisatie, communiceren we regelmatig met doelgroepen over de hele wereld. We zijn op zoek naar een videograaf of digitale verteller die ons kan helpen dit beter te doen door meer video's, foto's en andere multimedia in te zetten om ons verhaal online te vertellen.

Medisch personeel

Onmiddellijke behoefte: toegang tot gezondheidszorg is beperkt binnen de gemeenschappen waarin we werken. We zijn altijd geïnteresseerd in samenwerking met gekwalificeerde artsen of artsengroepen om medische zorg naar deze gebieden te brengen. In het bijzonder is er behoefte aan visuele screening voor de kinderen in onze projecten.

Als u zich als vrijwilliger bij ons wilt aanmelden, gebruik dan het onderstaande formulier om uw gegevens te delen:

  • Je naam en 2-3 zinnen over jezelf

  • Hoe heeft u ons gevonden

  • Waarom zou je graag vrijwilligerswerk doen?

  • Specifieke interessegebieden

BLIJF OP DE HOOGTE

+505 8292 0563

León, Nicaragua

©2017 BY MPOWERING PEOPLE