HOE KAN JE HELPEN

Bedankt voor je steun aan MPowering People en ons werk in Nicaragua!

 

Een van onze grootste, lopende behoeften is financiering om onze projecten en medewerkers te ondersteunen. U kunt ons steunen door een maandelijkse sponsor te worden of door een eenmalige donatie. Zie hieronder voor meer informatie over deze twee opties.

Bent u op zoek naar andere manieren om betrokken te blijven? Als je interesse hebt om met ons vrijwilligerswerk te doen, ga dan naar de pagina ‘Vrijwilligers’ voor meer informatie. Een andere geweldige manier om te helpen is uw vrienden en familie over ons te vertellen. Wanneer u ons werk met anderen deelt, geeft u hen de kans om een leven te veranderen - en helpt u ons onze missie te voltooien door mensen in staat te stellen te leren, te groeien en een beter leven voor zichzelf op te bouwen.

FINANCIEEL STEUNEN

ADOPTIEPROGRAMMA

Word Padrino (peter) of Madrina (meter) van ons project.

Via ons Padrino-programma kunt u een verschil maken in het leven van een van de kinderen in onze projecten. Het werkt als volgt: adoptieouders doen maandelijks een gift van 15 euro om een kind te ondersteunen. Dit geld zorgt ervoor dat je gesponsorde kind de mogelijkheid heeft om naar school te gaan, door het betalen van alle schoolkosten, uniform en materialen. We wisselen ook brieven uit tussen adoptieouders en hun gesponsorde kinderen, zodat ze hen tastbaar kunnen stimuleren tijdens hun ontwikkeling.

Stuur een mail naar Philip Vertriest om een Padrino of Madrina te worden.

DOE EEN DONATIE

Steun een van onze programma's met een speciale donatie.

Eenmalige schenkingen kunnen we altijd goed gebruiken om in dringende behoeften te voorzien, zoals medische kosten voor kinderen in onze programma's. Ze kunnen ook worden gebruikt voor een specifiek doel, zoals aankoop van schoolmateriaal of om onze vaste krachten te betalen. Stuur een mail naar Philip Vertriest om uw voorkeur te bespreken en hoe u donaties kunt storten.


Op dit moment hebben we met name donaties nodig om de bouw van ons nieuw leercentrum te ondersteunen. We zullen in het gebouw een speciale steen reserveren voor elke persoon die € 220 of meer geeft!

We zetten ons in voor financiële verantwoordelijkheid en transparantie. Stuur ons een mail met vragen over onze non-profit status en hoe we fondsen toewijzen.

+505 8292 0563

León, Nicaragua

©2017 BY MPOWERING PEOPLE